Østerbro

Spis Sushi på Østerbro

På Østerbro er der også rigt på muligheder for at købe sushi. Der er flere traditionelle sushibarer/-restauranter og take-aways, så som My Sushi på Classensgade 7, der har flere forskellige, spændende menuer, du kan vælge i mellem. Der kan du både spise i et bar-agtigt miljø eller tage maden med ud, hvilket især kan anbefales i sommerperioden. Letz Sushi på Ndr. Frihavnsgade 15 skiller sig heller ikke som restaurant synderligt meget ud, men er alligevel en vellidt sushi-restauramt; især i kraft af, at de har ligget der siden 2003, hvor de første gang slog dørene op – tidligere end sushien ellers blev en kendt spise herhjemme.

0

Sushi One

Sushi One Der findes en del sushi restauranter i København. Sushi One er én af dem. Man finder Sushi One på Nordre Frihavnsgade 78 i København Ø. Ligesom mange andre af de københavnske sushi...

0

My Sushi

My Sushi er en sushi restaurant på Østerbro i København. Ligesom andre sushi restauranter i København (og resten af landet), kan man også hos My Sushi bestille sin sushi online og få den bragt...

Et klassisk sushi-sted på Østerbro er ”Sticks’n’Sushi”, der er en af kædens ældste restauranter. Det specielle ved ”Sticks’n’Sushi” er, at de som nogle af de første i Danmark åbnede en restaurant, der hovedsagligt havde fokus på den japanske, traditionsbundne spise. Deres fillialer er alle velsete og velbesøgte steder, de har hele 8 restauranter i Storkøbenhavn. Det er ikke det billigste sted, at købe sin sushi, men man kan dog altid regne med kvaliteten hos Sticks’n’Sushi.
Og som en modsætning til det gamle sushisted, står et nyt, moderne sted, der gør noget, meget få andre gør. Det er stedet ”9-ni sushi”, der skiller sig ud. Restauranten åbnede i 2011 og er derfor en af de nyeste i København – men allerede meget populær, fordi de har et fast tilbud på tag-selv-sushi, hvilket ikke er så normalt med sushi ellers. Det, der derudover gør, at stedet virkelig skiller sig ud, er at det er såkaldt ”running sushi” – det er det, hvor tag-selv-sushien står på et bånd, der går hele vejen rundt om et bord, som altså kører langsomt forbi de spisende. Fra kl 17-22 kan man benytte sig af tilbudet om at spise så meget, som man kan for et fast beløb. Og det foregår altså ved, at man ”fisker” den tallerken med sushi, der lige kommer forbi én og falder i éns smag.