Om Sushitown.dk

Velkommen til Sushitown.dk

 

Er du nysgerrig, og vil du vide mere om sushi, så er du kommet til det rette sted. På Sushitown har vi forsøgt at samle alt det bedste fra sushiens verden. Igennem det enkle og stilfulde design og via store, skarpe og moderigtige billeder, vil vi åbne dørene til det japanske køkken, som har betaget folk verden over gennem de sidste mange år.

Fokus er derfor på at fange den ægte japanske stemning og videreføre den til dig.

På siden vil man kunne finde anmeldelser af hovedstadens/landets sushirestauranter. Artikler der går i dybden og fortæller om sushistederne samt de folk, der står bag. Historier fra det ægte Japan og et kig ind i en sushikoks hverdag.

Man har yderligere muligheden for at søge efter restauranter og take away i ens nærområde samt bedømme og kommentere disse steder. På den måde kan andre brugere kan få glæde af netop dine erfaringer og omvendt.

Sidst men ikke mindst giver vi gode råd om sushi og omskrifter til, hvordan man bedst tilbereder hjemmelavet sushi.

Er man ikke helt hjemme i de mange begreber, der befinder sig i sushiens verden, kan man tjekke vores index, hvor man kan læse  om de forskellige sushistyles. På den måde kan man blive lidt klogere, inden man selv begynder at kokkerere den verdensberømte spise.

Skriv gerne hvis du har noget på hjertet til philip@dagensmedie.dk

Telefon +45 287205 09

 

Vh Philip