Aalborg

Aalborg’s bedste sushi steder

Der er altid gang i bylivet, for der er masser af unge mennesker, især pga. de mange gymnasier og det respekterde Aalborg Universitet. Aalborg er også en gammel by, der værner om sine gamle bygninger i midtbyen og Aalborg byder derfor på rigtig mange kulturelle oplevelser.

Men netop fordi der sker så meget globalisering med internettets og transportens mange muligheder, præger nye, fremmede kulturer i dag i langt højere grad storbyerne i Europa.

Aalborg er en smuk havneby i den sydlige del af Nordjylland.

Så hvor Aalborg førhen har været en by, der kredsede omkring havneindustrien, er Aalborg i dag i højere grad præget af kultur: der findes et utal af pizzariaer, specialiserede købmænd og sandwichbarer.

Og der er mindst lige så mange små, kinesisk inspiredede fastfood restauranter; og nu også sushi-barer.

Sushi Mania 0

Sushi Mania

Sushi Mania I Aalborg har sushien gjort sit indtog. En af de populære sushi restauranter i Aalborg hedder Sushi Mania og ligger på Reberbansgade 11. Restauranten gør meget ud af, at deres sushi skal...

My Sushi på østerbro 0

Sushi Sushi

Sushi Sushi I Aalborg kan man få sushi i restaurant Sushi Sushi, som man finder på adressen Ved Stranden 11. Når man besøger stedet mærker man med det samme, at der er gjort meget...

I Aalborg kan du nyde sushi af høj kvalitet i en by, der i forvejen er ret meget fremme på kulturfronten. Har du lyst til at nyde håndlavet sushi af lækre, friske råvarer på Aalbrg havn, kan du ligge din vej forbi ”Sushi Sushi” på Ved Stranden 11b. Sushi Sushi var Aalborgs første sushi-restaurant.

Hvis du hellere vil se mere til de flotte bygninger inde i Aalborg midtby, er der også gode muligheder for at spise noget rigtig god, professionel sushi. Det kan du gøre på Reberbansgade 11b hos ”SushiMania”, der serverer frisklavet sushi hele dagen lang.

Også hos ”Karma Sushi” på Borgergade 5 i Aalborg midtby har du muligheden for at købe dig til flot anrettet sushi i – de laver dog kun take-away, så du får ikke muligheden får at sidde i japansk inspirede omgivelser, men til gengæld; køber du hos Karma Sushi bliver du nødt til at se dig om i Aalborg by for at finde et sted at spise. Og der er mange gode steder og grønne områder at sætte sig.

Og i det gode sommervejr kan det hurtigt komme til at blive en ret lukseriøs oplevelse.